Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampbouwbedrijf.nl

Swannerhof Heerhugowaard

Nieuwbouwcomplex te Heerhugowaard met 44 woningen en 17 bedrijfsunits.

NU NOG 6 WONINGEN TE KOOP! Voor meer info www.krk.nl
Daarnaast zijn de 17 bedrijfsunits nog beschikbaar, totaal van 1000m2.
Voor meer info kunt u contact met ons, Kamp Projects opnemen.
Het complex van de Swannerhof is gelegen op een prachtige locatie in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard. Op de kruising van de Middenweg en Beukenlaan bevindt u zich op de plek waar Heerhugowaard heel veel jaren geleden ontstond.

Het gebouw - woningen

Het plan ‘Swannerhof’ bestaat uit 2 gebouwen. In het eerste gebouwdeel worden 28 appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van circa 36,6 tot 69,9 m2. Op de begane grond worden de bergingen gerealiseerd alsmede 13 overdekte parkeerplaatsen. In het tweede gebouwdeel worden 16 riante appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van circa 72,1 tot 114,4 m2. Ieder appartement van het tweede gebouwdeel krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen. Aan de voorzijde op de begane grond wordt een commerciële plint gerealiseerd. Op het binnenterrein is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als bewoners.

Het gebouw - bedrijfsunits

De 17 commerciële bedrijfsunits kunnen per unit gekocht worden of gekoppeld worden tot grotere ruimten, te gebruiken voor economische dienstverlening aan derden. De bedrijfsruimten in de begane grond plint variëren van ca. 50 tot 94 m2 per unit(BVO).

In het eerste gebouwdeel kunnen alle units gekoppeld worden tot max. ca. 570 m2 (alle units van gebouwdeel 1 als één geheel). In gebouwdeel 2 kunnen de units tevens gekoppeld worden waarbij een maximale grootte van ca. 360 m2 mogelijk is. In samenhang met de bebouwing wordt ook het binnenterrein opnieuw ingericht. Met de voorgestelde ontwikkeling krijgt de open plek een passende invulling, die tevens een toegevoegde waarde heeft voor de omgeving. Met de 26 overdekte parkeerplekken en ruim 55 overige openbare parkeerplekken wordt er voldoende ruimte gecreeërd voor parkeren voor bewoners, winkeliers en bezoekers.

De commerciële ruimten bevinden zich op een unieke centrumlocatie in Heerhugowaard.

Met Centrumwaard (Raadhuisplein en Middenweg) om de hoek is het in het oude centrum van Heerhugowaard altijd gezellig druk. Met de nieuwbouw van de wijk ‘De Draai’ wordt dit deel van Heerhugowaard steeds verder uitgebouwd. De 44 appartementen van Swannerhof zorgen voor een zeer divers publiek aangezien de woningen zijn ingericht voor starters, jonge families en senioren.

Het complex staat op een prachtige zichtlocatie, het kruispunt Middenweg - Beukenlaan is dagelijks een druk bezocht punt omdat het ontsluiting biedt tussen Heerhugowaard Noord en Zuid (via Middenweg) en tussen de Westagent en de nieuwe Oostagent (via de Beukenlaan) Tevens bevindt het complex zich aan de weg die leidt naar vele recreatieve locaties zoals zwembad en sporthal de Waardergolf, het bos van Heerhugowaard ‘Waerderhout’, diverse sportverenigingen aan de Dreef en de grootste school voor voortgezet onderwijs voor havo en vwo in Heerhugowaard, Trinitas College loc. Han Fortmann. Kortom een plek die wordt gezien en zeer goed bereikbaar is.

zie www.swannerhof.nl voor meer informatie of neem contact op met onze makelaar Kuijs Reinder Kakes Heerhugowaard via www.krk.nl of (072) 5718147