Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampbouwbedrijf.nl

Historie

In 1997 opgericht om meerdere nieuwbouwprojecten te realiseren in samenwerking met Kamp Bouwbedrijf BV gevestigd in Heerhugowaard.

Het eerste project was gelijk een groot project: 30 appartementen + 10 bedrijfsruimten als inbreilocatie nabij het ‘oude’ centrum van Heerhugowaard, genaamd ‘De Kolk’ aan de Van Foreeststraat/Van Hellemondtstraat.

Nu een perfecte combinatie met het bouwbedrijf.

Bedrijfsprofiel

Herontwikkeling op inbreilocaties is één van de specialiteiten van Kamp Projects BV, waarbij veel aandacht gegeven wordt aan de bestaande omgeving, een en ander in overleg met buurtbewoners. De activiteiten omvatten alle ontwikkelingswerkzaamheden, vanaf het schetsplan tot en met de oplevering van bouwprojecten inclusief de benodigde infrastructuur.
Kamp Projects heeft immers een ruime ervaring op ontwikkelingsgebied. De doelstelling blijft om binnen ca. 3 jaar de goedkeuring te verkrijgen voor een planvorming en binnen 5 jaar de projecten woon/bedrijfsklaar op te leveren.
Door nauw samen te werken met gemeentes, architecten, adviesburo’s en makelaars maakt Kamp Projects een stabiele en succesvolle ontwikkelaar.

Kamp Projects BV – als onderneming

Kamp Projects Heerhugowaard ontwikkelt een groot aantal nieuwbouwprojecten zoals woningen, appartementen al of niet in combinatie met bedrijfsruimten, kantoren, stolpwoningen, villa’s. De specialiteit is dus om binnenstedelijk inbreilocaties met een optimaal leefniveau te realiseren. Met derden wordt regelmatig samengewerkt om alle noodzakelijke activiteiten te verrichten zoals bodemsanering, infrastructuur, geluidhinder, energiezuinig en duurzaam bouwen. Alles dus om als opdrachtgever de ontwikkeling in handen te geven aan een gerenommeerd bedrijf als Kamp Projects Heerhugowaard.