Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampbouwbedrijf.nl

Schakelwoningen Landsmeer

Kamp Projects BV uit Heerhugowaard heeft de bouwvergunning ontvangen voor de bouw van een vrije sector woning alsmede van 4 rijwoningen aan De Gouwe te Landsmeer. In samenwerking met AVEM Architecten BNA uit Heerhugowaardhebben zij met dit mooie ontwerp de prijsvraag gewonnen, die de gemeente Landsmeer had uitgezet.

Deze 4 woningen zijn zo ontworpen, dat zij geschikt zijn voor diverse doelgroepen:
eengezinswoningen met een grote woonkamer en 2 slaapkamers boven. Tevens is er een optie aanwezig voor een slaapkamer en een badkamer beneden (alleen mogelijk bij bouwnr. 2 en 3).

De woningen worden compleet opgeleverd inclusief keuken en apparatuur en zijn vrij op naam. Daarbij heeft elke woning een eigen parkeerplaats.

Duurzaamheid met een hoog afwerkingsniveau vindt men terug in de keuze voor o.a. een speciale dakpan en voor kunststof kozijnen en deuren. Dit maakt de woning in grote mate onderhoudsarm met een laag energieverbruik.

De woningen zijn op ca. 20 meter gelegen van het water met een open verbinding naar het Ilperveld, dus te midden van het groen en het water. Niet alleen is de natuur binnen handbereik – ook Het Twiske bevindt zich in de nabijheid ! – het centrum van Landsmeer met talrijke voorzieningen ligt tevens op korte afstand.

De vrije sectorwoning en de 4 rijwoningen zijn inmiddels opgeleverd.