Tel: 072 - 571 48 81 | info@kampbouwbedrijf.nl

't Boerenerf Sint Maarten

Centraal in het nog echt landelijke dorp Sint Maarten en op steenworp afstand van strand, zee, duinen, de stad Schagen met uitstekende voorzieningen (o.a. NS-station) en direct bij de sportvelden en het dorpshuis gelegen, wordt aan de Dorpsstraat een zeer fraai nieuwbouwproject gerealiseerd. Dit project bestaat totaal uit 15 woningen ontworpen door AVEM Architecten BNA uit Heerhugowaard

 

  • * 11 woningen (Bouwfase 1 - 7 aaneengeschakeld + 4 aaneengeschakeld, in zgn. ‘stolpschuren’, waarbij 2 van de 4 hoekwoningen aan het water gelegen zijn). Deze woningen zijn allen verkocht en opgeleverd!
  • * 4 woningen in één stolp (Bouwfase 2: Deze woningen zijn allen verkocht )

Met de weilanden om u heen, strand en duinen op nog geen 10 minuten rijden en een heerlijke frisse zeewind heeft u hier het hele jaar door een vakantiegevoel. De architectuur van de dwarsdeelschuurwoningen en oude stolpwoning geven het idee van een authentieke boerderij, maar heeft toch de gemakken van een onderhoudsarme en duurzame nieuwbouwwoning. Het is een duurzaam project met een zeer lage EPC-norm waarbij de woningen extreem goed geïsoleerd zijn en voorzien van de nieuwste installaties waaronder een WTW-installatie, hierdoor hebben deze woningen een energielabel A. Daarnaast zijn de onderhoudsarme woningen geheel voorzien van kunststof kozijnen, goten etc., dus geen terugkerende schilder beurten of verrot hout meer!

De woningen zijn grondgebonden en hebben een besloten en zonnige tuin. De locatie biedt voldoende parkeerplaatsen. Het binnengebied krijgt een groene uitstraling en er zal een gezamenlijk terras aan het water worden gecreëerd.

De woningen zijn verkocht door Van de Giesen Makelaars te Waarland, tel: 0226 – 422807 www.vandegiesen.nl

Kijk voor meer informatie op de speciaal geopende website www.nieuwbouwstmaarten.nl