Nieuws

Project Swannerhof in Heerhugowaard

Aan de Beukenlaan in het oude centrum van Heerhugowaard is de eerste steen gelegd van het nieuwbouwcomplex Swannerhof, gebouwd door Kamp Bouwbedrijf en ontworpen door Sander Douma Architecten bna.

Het nieuwbouwcomplex bestaat straks uit 44 woningen en 17 commerciële units. De officiële handeling is verricht door wethouder G.E. Oude Kotte tezamen met de voormalige eigenaresse van deze locatie, mevrouw Rietbergen.
Het nieuwbouwcomplex Swannerhof verrijst achter café De Swan, een historische plek in de oude dorpskern van Heerhugowaard. De oudste vermelding van Café de Swan dateert van 1655, toen geheten Café ‘t Huijs in ‘t Swannetje.
Na vele jaren van voorbereiding, uitstel en overleg met gemeente is Kamp Projects verheugd dat zij deze steenlegging op deze manier heeft kunnen vieren met belanghebbenden. Inmiddels is meer dan 80% van alle woningen in het complex verkocht en krijgen de kopers een mooie stek op een prachtige historische plek in de oude dorpskern van Heerhugowaard.

NOG TE KOOP
 
Van de 44 woningen zijn er nu nog 6 beschikbaar. Voor meer informatie: Kuijs Reinder Kakes Makelaars in Heerhugowaard.
Voor een van de commerciële ruimten, totaal 1000m2, kunt u terecht bij Kamp Project BV.
Voor meer info zie www.swannerhof.nl.

 Swannerhof eerste steenlegging Swannerhof eerste steenlegging

Project Polderstaete te Obdam

Begin 2018 verwachten wij te starten met de verkoop van ons nieuwbouwproject Polderstaete: 13 ruime appartementen aan de Dorpsstraat in Obdam, nabij het centrum, met goede zorgfaciliteiten in een straal van 500 m. De appartementen hebben een luxe afwerking, grote balkons en aan de achterzijde kan overdekt geparkeerd worden. Start bouw is gepland medio 2018. Zie meer informatie op www.polderstaete-obdam.nl
 
Nieuwbouw Obdam
 

Project 't Boerenerf in Sint Maarten

Onlangs dit gehele project, 11 rijwoningen en 4 stolpwoningen, geheel opgeleverd. Met de weilanden om u heen, strand en duinen op nog geen 10 minuten rijden en een heerlijke frisse zeewind heeft u hier het hele jaar door een vakantiegevoel. De architectuur van de dwarsdeelschuurwoningen en oude stolpwoning geeft het idee van een authentieke boerderij, maar heeft toch de gemakken van een onderhoudsarme en duurzame nieuwbouwwoning. De woningen zijn extreem goed geïsoleerd en voorzien van de nieuwste installaties waaronder een WTW-installatie, hierdoor hebben deze woningen een energielabel A en zijn ze dus erg energiezuinig. Daarnaast zijn de onderhoudsarme woningen geheel voorzien van kunststof kozijnen, goten etc., dus geen terugkerende schilder beurten of verrot hout meer!


ONLANGS GEHEEL VERKOCHT:

Alle woningen van het nieuwbouwplan 't Boerenerf zijn verkocht. Zie projectpagina voor meer informatie. Nieuwbouw Sint Maarten Nieuwbouw Sint Maarten 

Nieuwbouw Sint Maarten Nieuwbouw Sint Maarten